Yli 300 NHL-ottelun konkarilta yllättävä päätös: ura jatkuu suomalaisvalmentajan alaisuudessa Euroopassa!

© Kuva: Getty Images

Urallaan 325 NHL:n runkosarjaottelua pelannut hyökkääjä Ryan Spooner jättää taalakaukalot ainakin toistaiseksi.

Viime kaudella peräti kolmea eri NHL-seuraa edustanut 27-vuotias kanadalainen siirtyy Sveitsin pääsarjaseura HC Luganoon. Perinteikkäisiin NLA-seuroihin lukeutuvaa Luganoa valmentaa ensi kaudella Sami Kapanen.

Spoonerin NHL-ura on ollut varsin tehokas. Kanadalainen iski vain kolme kautta sitten Bruinsin paidassa komeat 49 tehopinnaa. Yhteensä mies on nakutellut 325 runkosarjaottelussa tehot 48+119=167, mikä tekee miehen pistekeskiarvoksi yli 0,5 pinnaa per peli.

Spooner on Bruinsin 2. kierroksen (45.) varaus vuodelta 2010. Mies edusti päättyneellä kaudella New York Rangersiä, Edmonton Oilersia sekä Vancouver Canucksia.