Ned Lukacevic on poikkeuksellinen pelaaja. Hän on syntynyt Montenegron pääkaupungissa Podgoricassa ja on myös Kanadan kansalainen. Lukacevicilla on Los Angeles Kingsin varaus vuodelta 2004. Montenegrolaisia NHL-pelaajia ei ole, eikä Lukacevic ole urallaan NHL:ään asti päässyt, mutta maailmaa hän on nähnyt.

Lukacevic on nimittäin pelannut urallaan 12 eri maassa. Englannin Lukacevic on jo aiemmin nähnyt, mutta sinne hän siirtyy seuraavaksi, kun tuleva työnantaja on Manchester Storm.

Lukacevic pelasi juniorivuotensa Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Sitten hän siirtyi muutaman AHL- ja ECHL-vuoden jälkeen Ruotsin Allsvenskaniin. Sieltä tie vei lyhyelle stintille Saksan kakkosdivisioonaan, josta matka jatkui Slovakian pääsarjan Banská Bystricaan.

Slovakiasta Lukacevic lähti itään Aasian liigaan japanilaisen Tohoku Free Bladesin joukkueeseen. Sen jälkeen hän palasi välissä Yhdysvaltoihin, minkä jälkeen hän otti suunnakseen Skotlannin. Skotlannin Fife Flyersistä hän siirtyi Englantiin Coventry Blazeen, kunnes skottiseura Edinburg Capitals värväsi hyökkääjän.

Viimeisinä vuosina Lukacevicille ovat tulleet tutuiksi myös Unkari, Tanska ja Ranska. Nyt Lukacevic siirtyy Ranskan divisioonatasolta takaisin Englantiin.

Lukacevic on edustanut aikuisten tasolla 21 seurajoukkuetta ja on pelannut yhteensä 12 eri maassa, jos Skotlanti ja Englanti lasketaan erikseen.