Neljää liigaseuraa edustanut kanadalainen syöttökone Japaniin – teki Suomessa lähes 200 pistettä

© Kuva: Juha Tamminen

Kanadalainen keskushyökkääjä Tyler Redenbach on löytänyt itselleen uuden seuran kaukaa idästä. Viime kaudella Tšekin pääsarjassa pelannut sentteri siirtyy pelaamaan Aasian liigaan japanilaiseen Oji Eaglesiin.

Redenbach on suomalaisille tuttu pelaaja, sillä hän on edustanut Liigassa SaiPaa, HIFK:ta, Pelicansia ja Tapparaa. Hyökkääjä on tehnyt Suomen pääsarjassa 267 runkosarjapeliin 192 (39+153) tehopistettä.

Redenbach on tällä hetkellä 34-vuotias. Suomen ja Tšekin lisäksi hän on pelannut Euroopassa myös Tanskassa ja Sveitsissä.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?