Floridan tuore tähtihankinta paljastaa: tässä syyt Panthers-pestin takana!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers hankki itselleen NHL:n halutuimman vapaana olleen maalivahdin kiinnittämällä kahdesti sarjan parhaaksi maalivahdiksi valitun Sergei Bobrovskin 7-vuotisella jättisopimuksella.

Tuore megahankinta kertoo loppu-uran tavoitteiden olevan henkilökohtaisten palkintojen sijaan vain ja ainoastaan joukkueen menestyksessä.

– Ei ole väliä mitä voitat henkilökohtaisella tasolla. Jääkiekko on joukkuepeli ja kaikki tähtää Stanley Cupin voittamiseen. Se on tavoitteeni ja siksi tulin tänne. Uskon tähän joukkueeseen, Bobrovski lateli lehdistölle.

Bobrovskin sanojen uskottavuutta jääkiekkoilullisten arvojen menemisestä etusijalle seurapäätöstä tehdessä sopii epäillä, onhan Panthers selvinnyt pudotuspeleihin vain kahdesti viimeisen 18 kauden aikana. Monet uskovatkin ison palkkashekin ja Miamin lämpimän sään näytelleen menestysodotusten sijaan pääroolia 30-vuotiaan venäläistähden seuravalinnan taustalla.

– Tällä seuralla on kirkas tulevaisuus, loistava valmentaja, hieno johtoporras sekä todella lahjakas ryhmä pelaajia, minkä vuoksi olen todella innoissani päästessäni tänne. Uskon meillä olevan kaikki mahdollisuudet tehdä jotain hienoa yhdessä, Bobrovski jatkaa.

Menestyminen olisi Floridalle totisesti jotain uutta, onhan seuran viimeinen pudotuspelisarjan voitto perujaan kaudelta 1996.

– Se (voittaminen) ei tule olemaan helppoa. Kukaan ei oleta kaiken tapahtuvan helposti ja mukavasti. Tulemme varmasti kohtaamaan vastoinkäymisiä, mutta ne vain vahvistavat joukkuetta, Bobrovski päättää.

Mikäli voittoja ei satele venäläisen odottamaan tapaan, helpottanee maalivahtitähden oloa mukavan sään lisäksi miehen kouraan lyöty seitsemän vuoden ja 70 miljoonan taalan jättisopimus.