Buffalo Sabresistä pois kaupattu ruotsalaislupaus heittää piikin vanhalle seuralleen: ”Chicagossa ainakin tiedetään…”

© Kuva: Getty Images
Liigassa Jukurit - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Buffalo Sabresistä Chicago Blackhawksiin vaihdossa Henri Jokiharjuun kaupattu ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylander liittyi useiden entisten Sabres-pelaajien joukkoon arvostelemalla entistä työnantajaansa tuoreeltaan siirtonsa jälkeen.

Kuuluisan kiekkosuvun vesa uskoo kehittymisensä pysähtyneen koko vuosikymmenen ajan pudotuspelien ulkopuolelle jääneessä Buffalossa.

– Ajattelin nousevani NHL:ään aiemmin kuin mitä on tapahtunut, mutta nyt katson ainoastaan eteenpäin tulevaisuuteen Blackhawksin organisaatiossa. He ovat todella hyviä pelaajien kehittäjinä. He ainakin tietävät mitä ovat tekemässä. Asiat, jotka tapahtuivat Buffalossa ja Rochesterissa (farmijoukkue), ovat nyt menneisyyttä, Nylander piikitteli The Athleticin toimittaja Mark Lazerukselle antamassaan haastattelussa.

21-vuotias Nylander varattiin NHL:ään vuoden 2016 varaustilaisuuden 1. kierroksen kahdeksantena pelaajana. Miehen tilille on toistaiseksi kertynyt vain 19 NHL-ottelua tehoin 3+3. Ruotsalaisen tuoreimmat kommentit kielivätkin vahvasti siitä, ettei huippulupaava hyökkääjä ole täysin tyytyväinen Sabresin tapaan kehittää nuoria pelaajiaan kohti NHL-vastuuta.

Liigassa Jukurit - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!