KHL-jätti SKA Pietari tiedotti keskiviikkona nettisivullaan solmineensa hyökkääjä Nail Yakupovin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Edmonton Oilersin vuonna 2012 koko NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisenä huutama Yakupov palasi viime vuonna NHL-kaukaloista takaisin Venäjälle ja summasi SKA-paidassa pelaamissaan 47 KHL:n runkosarjaottelussa 33 (23+10) tehopistettä. 18 pudotuspelin saldo oli 4+4=8.

25-vuotias Yakupov pelasi ainakin toistaiseksi paketissa olevalla NHL-urallaan Oilersin lisäksi St. Louis Bluesissa sekä Colorado Avalanchessa yhteensä 350 ottelua, joissa tehot olivat ykkösvaraukselle erittäin vaatimattomat 62+74=136.

Venäläislaituria pidetäänkin yleisesti odotuksiin nähden yhtenä 2000-luvun suurimmista NHL-flopeista.

Хоккейный клуб СКА

@hcSKA
🔥 Наиль с нами! 🔥

СКА подписал новое соглашение с нападающим Наилем Якуповым. Контракт с @Nail10_1993 рассчитан на три года и будет действовать до окончания сезона 2021/22.

Подробнее: ska.ru/news/view/ska-…