Yksi kaikkien aikojen NHL-flopeista vakuutti KHL-jätin – sai pitkän jatkosopimuksen!

© Kuva: Getty Images

KHL-jätti SKA Pietari tiedotti keskiviikkona nettisivullaan solmineensa hyökkääjä Nail Yakupovin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Edmonton Oilersin vuonna 2012 koko NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisenä huutama Yakupov palasi viime vuonna NHL-kaukaloista takaisin Venäjälle ja summasi SKA-paidassa pelaamissaan 47 KHL:n runkosarjaottelussa 33 (23+10) tehopistettä. 18 pudotuspelin saldo oli 4+4=8.

25-vuotias Yakupov pelasi ainakin toistaiseksi paketissa olevalla NHL-urallaan Oilersin lisäksi St. Louis Bluesissa sekä Colorado Avalanchessa yhteensä 350 ottelua, joissa tehot olivat ykkösvaraukselle erittäin vaatimattomat 62+74=136.

Venäläislaituria pidetäänkin yleisesti odotuksiin nähden yhtenä 2000-luvun suurimmista NHL-flopeista.