NHL-seura kiinnitti ruotsalaislupauksensa pitkään sopimukseen: ”Minulle unelmien täyttymys”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils on solminut kolmevuotisen tulokassopimuksen ruotsalaishyökkääjä Jesper Boqvistin kanssa. 20-vuotias laitahyökkääjä on seuran kakkoskierroksen varaus vuodelta 2017.

Päättyneellä kaudella Boqvist pelasi Ruotsin pääsarjassa Brynäsin riveissä. Runkosarjan 51 ottelussa hän takoi uransa parhaat lukemat: 13+22=35. Hänelle kertyi kauden mittaan myös 13 ottelua Ruotsin maajoukkuepaidassa, mutta MM-kisoihin häntä ei valittu.

– Tämä on minulle unelmien täyttymys. Tämä on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan minulle ja uralleni, ja olen nyt yhden askeleen lähempänä. Sitä on hauska ajatella, Boqvist kommentoi tuoretta sopimustaan.

NHL-sopimus ei tarkoita Boqvistille vielä paikkaa NHL:ssä kuten pelaajan itsensäkin puheista voi päätellä. Näillä näkymin hän saapuu kesällä Pohjois-Amerikkaan harjoitusleireille antamaan näyttöjä, ja tulevan kauden seurasta päätetään niiden perusteella.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!