Toiselle kierrokselle NHL:n pudotuspeleissä päättyneellä kaudella edennyt Colorado Avalanche on kiinnostunut varaamaan juhannuksen NHL Draftissa riveihinsä varaustilaisuuden parhaana puolustajana pidettävän Bowen Byramin, kertoo Denver Post.

Avalanchen kerrottiin aiemmin hakevan omalla nelosvuorollaan riveihinsä hyökkääjää, joskin paikallislehden mukaan seurajohdon pää on kääntymässä Bowenin suuntaan, mikäli kolmosena varaava Chicago Blackhawks ei ehdi napata miestä riveihinsä.

Byramin varauksen myötä Mikko Rantasen edustamalla seuralla olisi jatkossa riveissään todella lupaava pakkikalusto. Kesän 2017 1. kierroksen 4. varaus Cale Makar teki upean sisääntulon NHL:ään pelaamalla yliopistokauden päätteeksi todella upeat pudotuspelit.

Bowenin hankinta tekisi Avsin puolustuksesta entistä kiekollisemman. 184-senttinen kanukki iski WHL-liigan Vancouver Giantsin riveissä päättyneellä kaudella pelaamissaan 67 ottelussa 71 (26+45) tehopinnaa. Pudotuspeleissä tahti jatkui hurjana miehen kirjauttaessa 22 peliin 26 (8+18) pistettä.