Katso liikuttava video ja erikoiset kommentit: Mestis-pelaajan jatkosopimus julkaistiin poikkeuksellisella tavalla – ”Eroon erittäin suuresta liikalihavuudesta”

© Kuva: Juha Tamminen
Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jääkiekon Mestikseen noussut Kajaanin Hokki käsitteli tähtipelaajansa, eli Risto Mattilan jatkosopimusta Youtube-kanavallaan poikkeuksellisella tavalla. Isä ja 2-vuotias Jare-poika oli kuvattu yhteisvideoon, jossa kävi selväksi pojan fanittaminen Hokkia kohtaan.

– Ollaan Jarpan kanssa tuossa useana aamuna aamukahvipöydässä pohdittu, että kyllähän me täällä Kajaanissa jatketaan lämäreiden viljelyä, viime kaudella ilmaveivillä kohauttanut puolustaja sanoi.

Viime kaudella Suomi-sarjassa pakin paikalta kunnioitettavat 20 maalia ampunut pelaaja kertoi tavoitteistaan myös seuran tiedotteessa varsin omintakeisella tyylillä.

– Ainoa henkilökohtainen tavoite kaudelle on päästä vihdoin ja viimein eroon erittäin suuresta liikalihavuudesta, että pääsen urheilijan mittoihin 27. syyskuuta mennessä, kun lötä tippuu jäähän Rovaniemellä ja aletaan pelata sarjapisteistä.

Hokki nousi täksi kaudeksi Mestikseen, kun LeKin tarina siellä tuli päätökseen. Joukkue on Mestiksen mestari kaudelta 2007.

Mattilan jatkopahvista kirjoitti Suomessa tiistaina ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!