Venäjä – Tsekki: Venäjän ensimmäinen tosipeli

MM-kisat
Venäjä – Tsekki
Maanantai 13.05 klo 17:15

Samaan aikaan Leijonien kanssa pelataan B-lohkon huippukamppailu Venäjä – Tsekki. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kisat puhtailla voitoilla, joten viimeistään tässä ottelussa jomman kumman porukan tilastot tahraantuvat. Suomessa tämä ottelu jää Leijonien koitoksen varjoon, mutta TV:n suora striimaus mahdollistaa ottelun rinnakkaisen seuraamisen vaikkapa mobiilista.

Venäjän tähänastiset vastukset, Norja ja Itävalta, eivät ole missään mielessä olleet kunnollisia mittareita nimivahvalle joukkueelle. Venäjä voitti molemmat ottelut helposti, vaikka Norja pääsi ottelun lopussa tekemään pari kavennusmaalia. Venäläisten tehokkaimmat pelaajat ovat tähän asti olleet Nikita Kucherov 2+3, Yevgeni Dadonov 4+0 sekä Nikita Gusev 1+3. Voidaan kyllä katsoa, että Ilja Vorobjovin suojateilla alkaa turnaus tosimielessä vasta maanantaina.

Tsekillä vastus oli melkeinpä kovinta mahdollista luokkaa heti avausottelussa, kun se kaatoi hienon esityksen jälkeen Ruotsin 5-2. Ottelu oli tasokkuutensa lisäksi melko kuuma ja fyysinen. Joka tapauksessa Tsekki antoi ottelussa myrskyvaroituksen turnauksen ennakkosuosikeille. Norja oli lauantaina tsekeille pelkkä suupala. Myös tsekeillä on useita pelaajia kisojen pistepörssin kärkipäässä, Dominik Kubalikin johdolla. Leijonien ohella Tsekin pirteä peli-ilme on omiaan antamaan MM-kisoille lisämaustetta ja mielenkiintoa.

Vetosuositus

Venäjä on eittämättä joukkueista laadukkaampi ja sen suosikkiasemasta on aivan turha käydä kiistelemään. Petsipapan silmään venäläisten suosikkiasemaan on kuitenkin ylireagoitu kerroinasettelussa. Kyllä Tsekillä tässä koitoksessa on sanansa sanottavana. Vetosuositus on Tsekki voittaa ottelun (Jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaanlukien) kertoimella 3,30.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Venäjä – Tsekki ja kohteeseen veto Tsekki voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja voittolaukauskilpailun). Jos Tsekki voittaa ottelun, saat 330 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Venäjä voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€. Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!