Ranska – Iso-Britannia: kohtalon ottelu

MM-kisat
Ranska – Iso-Britannia
Maanantai 20.05 klo 17:15

MM-kisoissa Ranskalla ja Iso-Britannialla on maanantaina kohtalon ottelu: matsin häviäjä joutuu ottamaan ensi keväänä vauhtia MM-kisojen I divisioonasta. Leijonien lohkosta ratkesivat jatkoon menijät jo sunnuntaina – Suomen lisäksi USA, Kanada ja Saksa etenevät puolivälieriin. Tanska ja kisojen isäntämaa Slovakia jäivät jatkopeleistä ulos. Putoamiskamppailun pystyt seuraamaan suorana striiminä Unibet TV:stä!

Ranskan pitäisi olla luokan verran Iso-Britanniaa parempi ja se ei ollut Leijonia vastaan ollenkaan toivoton – joskin Leijonat pelasivat varsinkin ottelun loppupuolella luvattoman heikosti. Lisäksi Ranskaa vastaan puhuu kaksi eri seikkaa: se on tässä ottelussa kaikkensa yritettyään selkä seinää vasten, kun Iso-Britannia on juuri siinä tilanteessa, missä kaikki sen odottivat olevankin. Lisäksi britannialaisilla on tähän otteluun lepoetu, kun Ranska joutui ottelemaan vielä sunnuntai-iltana Suomea vastaan. Huilia kertyy ainoastaan 17 tuntia, joka ei kiekkomaailmassakaan ole kovin paljon.

Iso-Britannia ei vähemmän yllättäen voinut perjantaina Suomelle mitään. Maalivahti Ben Bowns oli mies paikallaan ja piti lukemat säällisinä. Tosin täytyy muistaa, että Kaapo Kakko jäi brittejä vastaan nollatehoille. Mutta rehellisesti täytyy sanoa, että Britannia tarvitsee hieman munkkia selvitäkseen edes Ranskaa vastaan kuivin jaloin. Joukkueen yksitotisen suoraviivainen hyökkäyspeli ei ole tällä tasolla kovin iso pelote.

Vetosuositus

Ranska on selkeääkin selkeämpi ennakkosuosikki ottelussa – mutta parhaat urheilutarinat syntyvät yllätyksistä. Iso-Britannia saattaa parilla onnistuneella alun suorituksella ja hyökkäyksellä horjuttaa Gallian kukkoja. Otetaan Saksa – USA pelissä toimivaksi osoittautunut avausmaaliveto kehiin tässäkin ottelussa. Vetosuositus on siis Ensimmäinen maali, Iso-Britannia kertoimella 3,30. Ranskalaisten itseluottamus on ottanut kisoissa sellaista osumaa, että tämä veto houkuttelee. Maalittomalla tasapelillä veto on mitätön.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Ranska – Iso-Britannia ja kohteeseen veto ”Ensimmäinen maali, Iso-Britannia”. Jos Iso-Britannia tekee ottelussa ensimmäisen maalin, saat 330 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ranska tekee avausmaalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.