NHL:n pudotuspelien avauskierroksella niukasti Boston Bruinsille hävinneen Toronto Maple Leafsin toimistolla ollaan tiettävästi täysin kypsiä tänäkin keväänä pitkän pelikiellon pudotuspeleissä törttöilleen keskushyökkääjä Nazem Kadrin suhteen.

Vielä toissa kaudella 32 maalia iskenyt Kadri putosi tällä kaudella John Tavaresin tulon myötä alemmas joukkueen sentterihierarkiassa, minkä seurauksena mies iski vain 16 maalia kolmosketjun roolissaan.

Koska Maple Leafs joutuu avaamaan kukkaronnyörit parhaan pistemiehensä Mitch Marnerin tulevan sopimuksen kohdalla, saattaisi se olla halukas luopumaan 4,5 miljoonaa dollaria vielä tulevien kolmen kauden ajan tienaavasta Kadrista.

Kauppakumppani samasta konferenssista?

Kadri havittelee itsekin jälleen paikkaa top 6 -hyökkääjänä, minkä vuoksi kenties potentiaalisimmaksi kauppakumppaniksi on nyt nousemassa Philadelphia Flyers. Vuoden 2017 varaustilaisuuden kakkosvaraus Nolan Patrick ei ole ainakaan vielä lunastanut kannuksiaan menestystä tosissaan tavoittelevan joukkueen kakkossentterinä, minkä vuoksi Kadri saattaisi olla potentiaalinen vaihtoehto tälle paikalle.

Flyersilla on puolestaan riveissään useita lupaavia puolustajia, joista Leafsillä on juuri nyt huutava pula.

Shayne Gostisbeheren ollessa käytännössä koskematon vaihtoehdoiksi Kadri-kaupan vastakappaleiksi olisivat jäämässä Robert Hägg, Ivan Provorov, Travis Sanheim sekä Samuel Morin.

Flyersin sisäpiiritoimittaja Sam Carchidin mukaan tämän tyyppinen kauppa kiinnostaa ainakin philadelphialaisseuran toimistolla, eikä ajatusta tuskin tyrmätä suoralta kädeltä myöskään Leafsin puolella.