Nämä isopalkkaiset NHL-tähdet saattavat vaihtaa maisemaa tulevana kesänä – mukana myös suomalaisväriä!

© Kuva: Getty Images
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

NHL-kauden lähetessä loppuaan spekulaatiot kesän pelaajasiirtojen suhteen alkavat lämmetä päivä päivältä.

Sportsnetin Ryan Nixon listasi kuusi nimeä, jotka ovat toimittajan mielestä potentiaalisimmat siirtokohteet kalliimpien pelaajien joukosta. Listalle mahtuu myös suomalaisväriä.

Ilja Kovaltshuk, Los Angeles Kings

Venäläiskonkari palasi täksi kaudeksi NHL:ään. 36-vuotiaalla on allaan surkea paluukausi. Miehellä on 6,25 miljoonan dollarin vuosipalkan tuovassa pahvissaan siirrot kieltävä pykälä, joten lähtö toisaalle ei tapahdu ilman tämän omaa suostumusta.

Olli Määttä, Pittsburgh Penguins

Pitkään siirtohuhuissa pyörinyt Määttä on kesän kenties todennäköisin suomalaissiirtyjä. Kuittaa 4,1 miljoonaa dollaria kaudesta, joskin otteet jäällä ovat parin viime kauden aikana jättäneet hieman toivomisen varaa.

Kyle Turris, Nashville Predators

Flopannut pahasti Predators-paidassa, minkä vuoksi kuuden miljoonan taalan vuosipalkka on seuralle kova pala nieltäväksi. Sentteri saatetaan kaupata muualle varsinkin, mikäli seura onnistuu Matt Duchenen kaappamisessa vapailta markkinoilta.

Andrej Sekera, Edmonton Oilers

33-vuotias konkaripuolustaja kuittaa kaudesta kovat 5,5 miljoonaa taalaa. Mies oli lähes koko kauden pelaamatta, joten loukkaantumisalttiin tshekkipakin kauppaaminen toisaalle saattaa osoittautua hankalaksi tehtäväksi.

Ryan Callahan, Tampa Bay Lightning

Tampa Bay tarvitsee palkkakattoonsa tilaa Brayden Pointin jatkosopimukselle sekä mahdolliselle Erik Karlssonin kiinnittämiselle vapailta markkinoilta. Potentiaalisin keino tehdä tilaa palkkakattoon olisi kaupata toisaalle 5,8 miljoonaa taalaa kaudesta kuittaava konkarihyökkääjä Callahan, jonka taso on pudonnut tasaisesti viime vuosina.

James Reimer, Florida Panthers

Panthersin tiedetään tavoittelevan uudeksi ykkösmaalivahdikseen Sergei Bobrovskia tulevana kesänä. Tämä taas tietäisi todennäköistä lähtöä 3,4 miljoonaa kaudesta kuittaavalle Reimerille, joka olisi seuralle kenties turhan kallis kakkosmies.

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!