Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen kantaviin voimiin kuuluva Annina Rajahuhta kertoi SuomiKiekko-sivustolle uransa jatkosta.

30-vuotias laitahyökkääjä oli tänä keväänä mukana Naisleijonien hopeajoukkueessa kotikisoissa. Viime kauden Espoon Bluesissa pelannut Rajahuhta aikoo jatkaa uraansa ensi kaudella Kiekko-Espoossa, kun Bluesin toiminta siirtyy Kiekko-Espoon alle.

Rajahuhta kertoi myös, että maajoukkueura jatkuu. Tähän mennessä Rajahuhta on edennyt kausi kerrallaan. Rajahuhta kuitenkin paljasti, että pelit Naisleijonissa saattaisivat jatkua vielä useamman vuoden.

– Tällä hetkellä olen mennyt kausi kerrallaan riippuen siitä, mikä on oma terveys ja kunto. Olen myös miettinyt, että pitäisikö sitä vielä yhdet olympialaiset pelata, jos vain terveys ja kunto antavat myöten, Rajahuhta kertoi SuomiKiekko-sivustolle Nopeampi.comin järjestämässä MM95 Lounge -tapahtumassa Helsingissä.

Pekingin talviolympialaiset ovat vuonna 2022. Rajahuhta oli mukana, kun Naisleijonat nappasivat pronssia vuoden 2018 olympialaisissa Etelä-Koreasta.