Joko nyt helisee NHL:n supertähtien rinnalla? Jack Hughes johtaa jälleen pelottavan kovaa trioa

© Kuva: Getty Images

USAn tähtisikermä iskee maanantaina MM-kisojen herkkupalassa Leijonien kimppuun. Yhdysvaltojen yksi mielenkiintoisimmista nimistä on juhannuksena käytävän NHL:n varaustilaisuuden suosikkinimi Jack Hughes.

Slovakian turnauksessa pisteittä edelleen oleva hyökkääjä on toistaiseksi jäänyt hänen pahimman kilpakumppaninsa Kaapo Kakon varjoon. Suomalaissensaatio painoi viikonlopun kahdessa pelissä tehot 5+0=5.

Hughes hyökkää sunnuntain Ranska-pelin tapaan Leijonia vastaan Clayton Kellerin ja James van Riemsdykin kanssa, maan Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan. Luulisi, että suurlupaus alkaisi hiljalleen saamaan tulosta aikaan ihan vaan vaikka sen vuoksi, että hänen laiturinsa ovat maailmanluokan tähtiä. Ja niin on kyllä Hugheskin lähivuosina.

Juhannuksen 2016 seiskavaraus Keller on pelannut surkeassa Arizona Coyotesissa 167 NHL-ottelua tehoin 37+77=114. Van Riemsdyk puolestaan on taalajäillä kokeneempi kehäkettu.

Viime kaudeksi Philadelphia Flyersiin palannut hyökkääjä on viilettänyt urallaan 675 NHL-pelissä tehoin 228+213=441. Lisäksi vyöllä on 59 pudotuspeliottelua lukemin 18+11=29.

Hughesilla on kaikki mahdollisuudet tehdä rumaa jälkeä.

ILLAN MATSISTA KAIKKI, MM. SUOMEN KETJUT, TÄÄLLÄ.