Taas tehoille! Eeli Tolvanen vaikuttavassa pisteputkessa – suomalaisten tähdittämä joukkue liitää myös korkealla

© Kuva: Getty Images

Milwaukee Admirals kaatoi AHL-jäillä Grand Rapids Griffinsin viime yönä numeroin 3-1 ottelussa, jossa suomalaiset nousivat valokeilaan. Eeli Tolvanen (0+1) syötti Admiralsin ensimmäisen rysän, voittomaalista vastasi Miikka Salomäki (1+0).

Suomalaiskiekon yksi kiehtovimmista nimistä, eli Tolvanen viilettää nyt jo neljän ottelun pisteputkessa. Tuon aikana nuorten maailmanmestari on nakuttanut tehot 3+3=6. Kahdeksassa edellisessä pelissä hyökkääjä on jäänyt pisteittä vain kahdesti.

Vahvassa myötäisessä liitää myös Milwaukee. Se on peräti kahdeksan ottelun piste- ja viiden ottelun voittoputkessa. Admiralsilla on jäljellä AHL:n runkosarjassa kuusi koitosta ja nyt joukkue on marssimassa kohti pudotuspelejä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.