Vegas Golden Knights on kiinni jo toisena keväänä peräkkäin isossa paukussa. Voitaneen todeta, että sitä isompi joukkueen yllätys on, mitä pidemmälle se marssii – jokainen voitto on vain plussaa.

Nyt toista kauttaan pelaava Vegas on enää kiinnityksen päässä pudotuspelien 2. kierroksen paikasta. Yöllä se nöyryytti San Jose Sharksia numeroin 5-0 siirtyen ottelusarjassa jo 3-1-johtoon.

Haipaitojen rottahyökkääjä Evander Kanea tulossa ollut tappio otti koville. Kuumakalle sikaili itsensä suihkuun päätöserän lopulla tällaisella sekoilulla.

Jo 23 minuuttia jäähyjä kerännyt ja pudotuspelien tuon tilaston ykkösmies sekosi lyömällä Paul Stastnya ensiksi poikittaisella selkään. Sen jälkeen hyökkääjä löi vielä Colin Milleriä naamaan säälittävän näköisesti.

Tehot 1+2=3 pudotuspeleissä iskenyt Kane sai tilanteesta 2+2+10-minuuttia syinä poikittainen maila, väkivaltaisuus ja käytösrangaistus.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Hämmentävä hetki: Ruotsalaishyökkääjä yritti hyökätä maalivahti-maanmiehensä kimppuun NHL:ssä – katso tilanne

Suolaa haavoihin! Artemi Panarin kiusasi maanmiestään kättelyssä – katso nettihitti

Voi ei! Todella harvinaiset uroteot jäivät tekemättä Patrik Laineelta – Winnipeg Jetsiltä silti ällistyttävä nousu elävien kirjoihin

Miten tällaiset tilastot voivat olla edes mahdollisia? Nikita Kutsherovilta ja kumppaneilta yksi kaikkien aikojen sulamisista

Yhtä hurjaa ylivoimaa viimeeksi Wayne Gretzkya ja kumppaneita vastaan: New York Islanders eteni jatkoon NHL:n pudotuspeleissä