Miten tällaiset tilastot voivat olla edes mahdollisia? Nikita Kutsherovilta ja kumppaneilta yksi kaikkien aikojen sulamisista

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkoaamuna jääkiekkotuloksia katsoneet ihmiset saattoivat pyyhkiä silmiä unihiekan pois saamisen lisäksi yön NHL-tulosten takia. Se ei kuitenkaan muuta mitään, vaan jokainen, joka näki Columbus Blue Jacketsin ja Tampa Bay Lightningin välisen koitoksen perässä numerot 7-3, näki aivan oikein.

Tampa oli runkosarjassa joukkueista ja Nikita Kutsherov pelaajista ylivoimainen pisteykkönen. Nyt noista meriiteistä ei ollut iloa, kun Columbus marssi jatkoon voitoin 4-0.

Sulaminen oli luokkaa uskomaton, ja viimeinen peli oikeastaan kruunasi pupeltamisen.

Erikoisia esimerkkejä

Esimerkiksi Tampan ykkösketjun isot miehet Steven Stamkos (-3) – Anthony Cirelli (-3) – Kutsherov (-2) keräsivät tehotilastoon yhteensä lukeman -8. Siis ykköstrio, yhdessä ja kauden tärkeimmässä pelissä!

Runkosarjassa kyseiset tilastot mainituilla pelaajilla näyttivät numeroita +4, +25 ja + 24.

Tehotilaston lisäksi toki myös pisteiden romahtaminen on Kutsherovin kohdalla ällistyttävää luokkaa. Talvella syntyivät naurettavan kovat pinnat 41+87=128 ja pudotuspeleissä tehot 0+2=2.

Joukkuetasollakin Tampan sulaminen oli ällistyttävä. Runkosarjassa pisteet menivät sille 128-98.

Columbus on vasta kymmenes joukkue kautta NHL:n historian, joka on pystynyt voittamaan pudotuspelisarjan sellaista poppoota vastaan, joka keräsi runkosarjassa vähintään 30 pinnaa enemmän.

Lisäksi Tampa antautui neljässä ottelussa jopa 19 kertaa, joka on poikkeuksellisen paljon.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Yhtä hurjaa ylivoimaa viimeksi Wayne Gretzkya ja kumppaneita vastaan: New York Islanders eteni jatkoon NHL:n pudotuspeleissä

Columbus Blue Jackets teki uskomattoman tempun! Vastaavaa nähty viimeksi 1938


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!