Leijonatkin kalpenee? MM-kisojen tähtisikermällä aivan hirvittävä nimilista – neljä pelaajaa mätti miltein 400 tehopistettä!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisat alkavat Slovakiassa kahden viikon kuluttua. Kun Leijonat on paininut lukuisten eri NHL-pelaajien kieltäytymisten takia, on Venäjä vastaavasti täysin erilaisessa tilanteessa. Maa kasaa kisoihin hävyttömän kovaa joukkuetta.

Venäläistoimittaja Igor Eronko tiivisti twiittiinsä kaiken oleellisen: Joukkueen nimilistaa lukiessa hengitys meinaa salpautua. Washington Capitalsin putoaminen NHL:stä oli kuin kirsikka kakkuun.

Kuten oheinen postaus näyttää, ovat mukana mm. Capsin Aleksandr Ovetshkin ja Jevgeni Kuznetsov sekä Jevgeni Malkin ja Nikita Kutsherov. Pelaajat, jotka mättivät NHL:ssä tällä kaudella kaikki sarjapelit huomioiden yhteensä 381 tehopistettä – runkosarjassa kaikkiaan tehot 134+227=361 ja pudotuspeleissä 6+14=20.

Siinä kalpenee Leijonatkin – ainakin NHL-pisteiden valossa. Rapakon takana taotut pinnat eivät toki takaa MM-menestystä, mutta toisaalta taalajäiden pelaajien kieltäytymiset ovat olleet viime aikojen puheenaihe numero yksi.

Vuosi sitten Tanskassa Venäjän kisat päättyivät totaalisen mahalaskuun. Se lähti laulukuoroon jo puolivälierissä hävittyään Kanadalle.

LUE MM-KISOJEN TUOREIMMISTA JUTUISTA MYÖS:
USA:lle megavahvistus? NHL-seuran supertähti harkitsee MM-kisamatkaa

Suomi kuritti Ruotsia uskomattomalla tavalla – pelissä silti paljon epäkohtia: ”Jäi vähän p*ska maku…”


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!