Kova kolaus: Winnipeg Jetsin kirkkaimmat NHL-tähdet sanoivat ”ei kiitos” MM-kisoille!

© Kuva: Getty Images

Kanadan ja Yhdysvaltojen maajoukkueille kuului maanantaina huonoja uutisia, kun Winnipeg Jetsin supertähdet Mark Scheifele ja Blake Wheeler ilmoittivat kauden päättävässä lehdistötilaisuudessa jättävänsä Slovakiassa pelattavat MM-kisat väliin.

Yhdysvaltalainen Wheeler pelasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 82 ottelua erittäin kovin tehoin 20+71=91. Pudotuspeleissä miehen tahti hyytyi hieman, sillä kuudessa ottelussa hän sai kasaan vain yhden maalin ja neljä syöttöpistettä.

Scheifele pelasi runkosarjassa 82 ottelua tykittäen 38 maalia ja kirjaten 84 tehopistettä. Pudotuspelisarjassa St. Louis Bluesia vastaan kanadalainen teki tehot 2+3=5.


LUE MYÖS: Huima paljastus: Patrik Laine pelasi koko NHL-kauden vamman kanssa – kieltäytyi MM-kisoista