Liiga
HPK – Kärpät
Lauantai 27.04 klo 17:00

Torstaina HPK teki sen, mitä oli vähän jo odotettukin: haki Raksilasta ryöstön todella eheän suorituksen jälkeen. HPK oli kliininen, teki tarvittavat osumat ja tylsytti terän Kärppien hyökkäyksistä. Erikoistilanteissakin isännät olivat aseettomia. Todella kova suoritus Kerholta ja nyt sillä on mestaruuden avaimet käsissään.

Mikko Mannerilla on sen sijaan tiimeineen mietinnän paikka. Manner sekoitti jo torstain otteluun kokoonpanoja ja mm. Oskar Osala oli tiputettu kokonaan pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Jussi Jokinen harhailee edelleen finaaleissa kiikaritehoilla. Edelleen on ratkaisematta, miten Kärpät pääsisi paremmille maalintekopaikoille. Huonoista paikoista nimittäin ei kovavireistä Emil Larmia ohiteta. Puolustuksen virheistä rankaistiin torstaina ja tarkkuutta tarvitaan sinnekin osastolle.

Antti Pennasella sen sijaan ei ole paineita tehdä isoja muutoksia. Homma toimii tällä hetkellä loistavasti ja tärkeintä on vain säilyttää miehistön lataus. Joukkue pelaa uhrautuvasti, mutta jämäkästi. Sen häirintäpeli toimii lähes täydellisesti. Lauantain ottelussa Kerholla on tilaisuus viedä sarja katkolle, ja se on suosikki tekemään näin. Pudotuspeleissä Rinkelinmäki on ollut tähän asti valloittamaton linnake.

Vetosuositus

HPK on tällä hetkellä selkeästi sarjassa niskan päällä. Petsipappa jatkaa hyvillä mielin Kerhon pelaamista ja suosittelee samaa lukijoillekin. Vetosuositus on siis HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,33.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HPK – Kärpät ja kohteeseen veto HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,33. Jos HPK voittaa ottelun, saat 233 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Kärpät voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.