TPS:n ja HPK:n välisen kolmannen puolivälierän yksi puhutuimmista tapauksista oli isäntien Lauri Pajuniemen ja Kerhon Teemu Turusen välikohtaus. Ensiksi mainittu teloi kultakypärää tähän tapaan saaden ottelussa 2+10-minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Nyt tapaus on edennyt siihen pisteeseen, että päävideotuomari on asettanut tilanteen Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn. Pajuniemelle voi olla siis luvassa sanktioita.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone tarkasti #HCTPS#HPK-ottelusta tilanteen, josta TPS:n Lauri Pajuniemelle tuomittiin ajassa 20.00 2+10 minuutin rangaistus pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

👉 Päävideotuomari asetti tilanteen #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Ottelussa Turunen oli jollain tavalla TPS-pelaajien haun kohteena.

– Pari kertaa tuli maila suuhun. Ei siinä muuta. Se ei mene ihon alle. Tämä on pudotuspelikiekkoa ja taklaukset kuuluvat tähän. Yritän itsekin antaa takaisin, Turunen oli kertonut Iltalehdelle.

Tapaukset ovat kevään pudotuspelien alkutaipaleelta varsin tuttuja. Isoja tuomioita ovat saaneet mm. Kärppien Oskar Osala ja HIFK:n Tommi Santala.

LUE NÄISTÄ LISÄÄ:
Taas pamahti iso kakku! Kärppien herrasmiespelaaja sivuun pitkäksi aikaa – runnoi nuorten maailmanmestarin laitaan

Tommi Santala jyräsi Pelicansin Mikko Kousan – HIFK:n konkarille järisyttävä pelikielto!

TPS-HPK-sarja on kolmen pelin jälkeen hämeenlinnalaisten hyppysissä voitoin 1-2. Sarja jatkuu keskiviikkona Kerhon kotimatsilla.