Taas pamahti iso kakku! Kärppien herrasmiespelaaja sivuun pitkäksi aikaa – runnoi nuorten maailmanmestarin laitaan

© Kuva: Juha Tamminen
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Kärppien Oskar Osalalle on langetettu jopa kolmen ottelun mittainen pelikielto edellisen Ilvestä vastaan pelatun puolivälieräottelun tapahtumien seurauksena. Liiga tiedotti asiasta muun muassa Twitter-tilillään.

Kaikesta muusta kuin sikailusta tutuksi tulleen Osalan Oskari Laaksoseen kohdistuneen vaarallisen näköisen pommin näet tästä tai alhaalta.

Liigan sivuilla tapausta kuvailtiin muun muassa seuraavin sanakääntein:

– Delegaatio toteaa, että Osalalla on ennen taklaustaan aikaa havainnoida Laaksosen etäisyys laidasta ja Laaksosen haavoittuva asema. Tästä huolimatta Osala ajaa taklauksensa täydellä voimalla loppuun asti samalla runnoen pelaajan voimakkaasti laitaa vasten. Teon seurauksena Laaksonen lyö päänsä voimakkaasti laitaan.

– Kurinpitodelegaatio toteaa edellä mainituista syistä, että taklauksellaan Osala on piittaamattomasti vaarantanut vastustajaa.

Ottelusarja on Kärpille voitoissa 2-0 ja joukkueet kohtaavat tänään Oulussa kello 18.30 alkaen.

Osala-Laaksonen -tapauksen osapuolista ensiksi mainittu kärsii kakkuaan ensimmäisen kerran maanantaina, eikä hyökkääjä täten ole rosterissa mukana. Tammikuussa nuorten maailmanmestaruuden voittanut Laaksonen puolestaan puolustaa Ilveksen ykkösparissa Jarkko Parikan rinnalla.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!