Skouttisivusto listasi 100 parasta kiekkolupausta – suomalaisille tulossa laiha vuosi

© Kuva: Ilari Isotalo

Kykyjenetsintäsivusto Futureconsiderations on listannut parhausjärjestyksessä 100 lupaavinta ensi kesänä varattavaa pelaajaa. Listaus on tässä vaiheessa vielä puutteellinen, sillä skouttien arvioissa vaikuttavat paljon myös U18-kisat, jotka pelataan huhtikuussa.

Suomalaisittain arviot eivät ole mukavaa luettavaa. Kaapo Kakko on hienosti koko varaustilaisuuden kakkosena, mutta hänen lisäkseen ainoastaan yksi suomalainen olisi menossa ensimmäisellä kierroksella: puolustaja Ville Heinola (27).

Vielä syksyllä oli todennäköistä, että ensimmäisellä kierroksella huudettaisiin ainakin neljä suomalaisnimeä. Nyt toiselle kierrokselle ovat tippuneet Lassi Thomson (37), Anttoni Honka (39), Patrik Puistola (41) sekä Mikko Kokkonen (46).

Voit katsoa koko 100 pelaajan listan tästä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…