San Jose Sharksin ruotsalaistähti jatkamassa sittenkin uraansa seurassa? ”Rakastan tätä kaupunkia”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks hankki tulivoimaa Stanley Cup -jahtiinsa NHL:n helmikuun lopun siirtotakarajalla nappaamalla koko aiemman uransa Detroit Red Wingsiä edustaneen ruotsalaishyökkääjä Gustav Nyquistin Kaliforniaan.

Sopimuksensa viimeistä kautta pelaava 29-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt Sharksille siirtonsa jälkeen 15 ottelussaa tehot 4+4. Mies on omien sanojensa mukaan täysin ihastunut kaupunkiin ja sen ihmisiin, minkä vuoksi jatkosopimus seuran kanssa on hyvinkin mahdollinen.

– Rakastan tätä kaupunkia. Tämä on ollut loistopaikka tähän saakka. Kaikki täällä ovat olleet mahtavia. Joukkueenjohto ja kaikki, he todella pitävät huolta minusta. Upea ryhmä kavereita, Nyquist kehuu The Athleticille.

Jatkosopimustarjousta Sharksin suunnalta ei ainakaan vielä kesken kauden ole kuulunut.

– En stressaa sitä liiaksi. Ne asiat järjestyvät kyllä. Tällä hetkellä keskityn vain auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, ruotsalaishyökkääjä linjaa loppukauden suunnitelmiaan perinteisin kiekkojargonein.

Tästä kaudesta 4,75 miljoonaa dollaria tienaavalla tähdellä olisi tosin kysyntää myös vapailla markkinoilla. Nyquist on pelannut urallaan toistaiseksi 496 NHL:n runkosarjaottelua iskien niissä 303 (129+174) tehopistettä.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!