Jatkohaaveille isku! Suomalaiskonkarilta ja joukkueelta nolo sulaminen NHL-surkimusta vastaan, luotsi noitui

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin pitäisi kaikkea muuta kuin sulaa ennakkoon heikompia joukkueita vastaan NHL:ssä. Öljypaidoilla on pudotuspelipaikkaan matkaa nyt kutkuttavat kuusi pinnaa, eikä ero pienentynyt yöllä.

Oilers koki idän pohjamudissa rämpivää ja pudotuspeleistä putoavaa New Jersey Devilsiä vastaan nolon 3-6-kotitappion torstain vastaisena yönä. Yksi joukkueen suurimpia antisankareita oli Mikko Koskinen, 30.

Vain 14 kutia 18 mahdollisesta torjunut suomalainen pommitettiin vaihtoon ottelun toisessa erässä. Anthony Stolarzistakaan (15/17) ei ollut sateentekijäksi.

– Meidän maalivahdillamme oli kova ilta, päävalmentaja Ken Hitchcock muotoili Oilersin kotisivuilla kataamatta rapaa selvästi pelkästään toisen niskaan.

Oilersin sulaminen oli nolo. Runkosarjaan jäävällä Devilsillä oli allaan ”kevyt” seitsemän ottelun tappioputki.

– Jokainen virheemme päättyi vastustajan maaliin. Olimme liian löysiä puolustuksellisesti ja maksoimme siitä, luotsi sadatteli.

Kun Oilersilla on otteluita jäljellä tusinan verran ja piste-eroa jatkopaikkaan kuusi pinnaa, pitäisi joukkueen kuroa eroa kiinni puoli pinnaa per kierros. Se ei tietysti vielä kuulosta mahdottomalta.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Suomalaiskonkarilta ja joukkueelta nolo sulaminen NHL-surkimusta vastaan

NHL-seura halusi suomalaishyökkääjänsä takaisin kokoonpanoon – joukkueen palkkakuningas heitettiin tylysti katsomoon!