Ilta-Sanomat kirjoitti perjantaina, että Liigan runkosarjassa sensaatiomaisesti kolmanneksi päätyneen Lahden Pelicansin taustajoukot vahvistuvat urheilulääkäri Harri Hakkaraisella. Lahtelaisjoukkue ei kommentoinut asiaa millään tavalla.

Hakkaraisen työstä pääsisivät aviisin tietojen mukaan nauttimaan myös junnut aina C2-ikäluokkaan asti. Lupansa aikoinaan menettänyt lääkäri toimisi Tommi Pärmäkosken apuna fysiikkaharjoittelussa.

Valvira eväsi arvostetun huippu-urheilulääkärin luvat ammatin harjoittamiseen juhannuksen 2018 alla. Valvira, eli sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto ilmoitti silloin, että kielto on voimassa päivälleen kaksi vuotta, 18. kesäkuuta 2020 asti.

Hakkarainen on työskennellyt aiemmin mm. jääkiekko- ja hiihtomaajoukkueessa sekä lukuisissa eri jääkiekon huippujoukkueissa. Lisäksi hän on toiminut huippu-urheilijoiden kanssa myös henkilökohtaisella tasolla.

Jos Hakkarainen liittyy Pelicansiin, on lääkäri lahtelaisilta taas yksi onnistunut hankinta. Joukkue on lähimenneisyydessä onnistunut hankinnoissaan niin taustajoukoista (esimerkiksi päävalmentaja Ville Nieminen) kuin pelaajistakin (Hynek Zohorna, Jussi Olkinuora, Jakub Skarek ja niin edelleen) puhuttaessa.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Liigan runkosarjan arvosanat: tässä ovat TOP 5 -riman alittaneet puolustajat

Liigan runkosarjan arvosanat: Tässä ovat TOP 5 -riman ylittäneet puolustajat

Mitä kummaa? Piste-ennätys uusiksi yli 20 pinnalla, pakki teki huimaa liigahistoriaa – jätti mm. Timo Jutilan varjoonsa

Huikea kannanotto runkosarjaurakkaan – Jonne Virtanen räväytti somessa taas: ”Täynnä palkkasotureita ja p-skoja pakkeja”