Huikea kannanotto runkosarjaurakkaan – Jonne Virtanen räväytti somessa taas: ”Täynnä palkkasotureita ja p-skoja pakkeja”

© Kuva: Ilari Isotalo
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

TPS:n taitelijaluonne Jonne Virtanen otti sosiaalisessa mediassa kantaa edustamansa joukkueen runkosarjaurakkaan varsin huvittavin sanakääntein. Voisi kuvitella, että hyökkääjä viittasi seuraavilla sanoilla journalistisen median ja muiden kiekon seuraajien läpi kauden velloneisiin näkemyksiin ja ajatuksiin.

– Runkosarjan neljäs… Ihan hyvin joukkueelta, mikä on täynnä palkkasotureita ja p-skoja pakkeja, pelaa väärällä pelikirjalla, ja jossa ei ole yhtään johtajuutta, järkälemäinen hyökkääjä latasi Twitter-tilillään.

Virtanen on tavallaan siinä jäljillä, että joukkueesta puuttui runkosarjan viimeisissä peleissä jotain. Kymmenen viimeisen ottelun kuntopuntarissa TPS oli toiseksi viimeinen surkealla seitsemän pinnan saaliilla.

Normaaleissa olosuhteissa joukkue on kuitenkin selvä menestyjäkandidaatti. TPS kohtaa puolivälierissä HPK:n. Turkulaisilla on viikon verran aikaa saada koneensa kuntoon.

– Nyt hetki huiliä, ja sitten alkaa se hienoin aika vuodesta! runkosarjan 56 ottelussa tehot 3+9=12 iskenyt hyökkääjä hehkutti.

Pudotuspelit alkavat lauantaina 1. kierroksen otteluilla Lukko-JYP ja Ilves-SaiPa.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!