Toimittaja uskoo: Jesse Puljujärvestä voi tulla kauppatavaraa NHL:ssä – ”Paljon mittaamatonta potentiaalia”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Jesse Puljujärvi on yksi Edmonton Oilersin mielenkiintoisimmista ”pelinappuloista”, mikäli seura päätyy vielä myymään pelaajiaan kesken kauden, kirjoittaa Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins.

Toimittaja uskoo, että suoamalaislupaus on yksi Oilersin halutuimmista nuorista pelaajista, vaikka näytöt ovatkin jääneet taalajäillä vaisuiksi.

– Vain 20-vuotiaana Jesse Puljujärvessä on vielä paljon mittaamatonta potentiaalia. Parhaana päivänään hän tekee NHL:ssä hyvää jälkeä erinomaiselle nopeudellaan, suurella vartalollaan, hyvillä käsillään sekä hämmästyttävällä laukauksellaan, Leavins kehuu.

Leavinsin mukaan Puljujärvi voisi olla jollekin NHL-seuralle potentiaalinen pelaaja 2. tai 3. ketjuun. Oilersissa suomalaista on kierrätetty jatkuvasti ketjusta toiseen. Myös katsomo ja farmi ovat tulleet tutuiksi.

Tällä kaudella Puljujärvi on pelannut NHL:ssä 44 ottelua, joissa hän on saalistanut ainoastaan yhdeksän (4+5) tehopistettä.