Pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva Vaasan Sport joutuu lähtemään seuraavaan otteluun haastavista lähtökohdista.

Vaasalaisjoukkue isännöi keskiviikkoiltana HIFK:ta vajaamiehisenä, sillä kokoonpanosta puuttuu kovia nimiä sairastumisten, loukkaantumisten ja pelikieltojen vuoksi. Sivussa ovat tällä tietoa muun muassa Roope Talaja, Aleksi Ainali, Jyri Niemi sekä Brody Sutter.

– Ei tämä ole ensimmäinen kerta, kun olemme tiukassa paikassa tämän kauden aikana. Kaikki pelaajat tietävät mistä pelataan, joten motivaatiotaso ja taistelutahto on varmasti tapissa. A-juniorimme ovat myös aikaisemmin hypänneet ennakkoluulottomasti liigajoukkueen kokoonpanoon, joten hekin tuovat lisää energiaa kentälle, toteaa Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma seuran verkkosivuilla.

– Runkosarjassa on kahdeksan ottelua jäljellä. Nyt laitetaan All-In, taistellaan ja 14.3. katsotaan, mihin se on riittänyt, päättää Pajuluoma.

Sportilla on yhä loistavat mahdollisuudet pudotuspeleihin. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 11, eikä kymmenentenä majaileva JYP ole kuin kahden pisteen etumatkalla. Toisaalta jyväskyläläisillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.