Suomalaishyökkääjältä huvittava ilmoitus – etsii tilalleen uutta pelaajaa: ”Auttakaa…”

© Kuva: Juha Tamminen

Italiassa nykyisin pelaava Tuomas Vänttinen on tullut kauden mittaan tunnetuksi myös huvittavista Twitter-päivityksistään.

Viimeisimpänä kokenut hyökkääjä on ilmoittanut Twitter-tilillään hakevansa tilalleen uutta pelaajaa, jotta pääsisi itse pois SG Cortinan riveistä.

– Etsitään kiireellä ulkkaria tänne Cortinaan mun tilalle et pääsis itte Ebeliin! Auttakaa jos jollain ois hajuja! Vänttinen kirjoitti Twitterissä.

SaPKo-kasvatti on julkaissut tällä kaudella aiemminkin värikkäitä twiittejä, jotka ovat saaneet paljon huomiota jääkiekkopiireissä.

– Sitä käytiin pellailemassa taas huikeen yleisön edessä! Laskin niin valehtelematta 56ihmistä. Matkailu avartaa ne sannoo. Kieltämättä rupeis Lappeerannan tiistai pelitkin sytyttää.

– Sitä päästii geimiin paikkakunnalle ihan koutsin omassa autossa. Paketti-autot oli täynnä ja nuoret pojat oli jo kerenny paikat varaamaan. Tossa iässä mun paikka oli paskahuussin lattiamattona, Vänttinen kirjoitti marraskuussa.

Kokenut hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Alps Hockey Leaguessa 32 ottelua, joissa hän on saalistanut 27 (11+16) tehopistettä. Vänttinen on pelannut urallaan myös komeat 672 Liigan runkosarjaottelua.