NHL-seuralla mahdollisuus saada sekä Jack Hughes että Kaapo Kakko – tässä tämän hetkinen todennäköisyys

© Kuva: Ilari Isotalo

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Colorado Avalanchella on harvinaislaatuinen mahdollisuus saada ensi kesän varaustilaisuudessa itselleen sekä Jack Hughes että Kaapo Kakko. Tämä on mahdollista, sillä seuralla on hallussaan Ottawa Senatorsin ykköskierroksen varaus.

Tempun tehdäkseen Coloradon täytyy myös jäädä rannalle pudotuspeleistä niin kuin on näillä näkymin todennäköisesti käymässä. Vain pudotuspelien ulkopuolelle jääneet joukkueet pääsevät osallistumaan Draft Lotteryyn, jossa määräytyy varaustilaisuuden järjestys.

Tällä hetkellä Coloradolla olisi 1,28% mahdollisuudet saada molemmat kärkivaraukset itselleen. Joukkueen käyrä on pahasti laskeva, joten sarjasijoituksen tippuessa mahdollisuudet kahteen kärkivaraukseen myös kasvavat.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!