NHL-seura joutui surkean tilanteen eteen siirtotakarajalla – useat nimimiehet kieltäytyivät siirrosta joukkueeseen!

© Kuva: Getty Images

Ennen NHL:n siirtotakarajaa Charlie Coylella sekä Marcus Johanssonilla hyökkäystään vahvistanut Boston Bruins joutui ikävän tilanteen eteen seurajohdon yrittäessä etsiä joukkueeseen tulivoimaa kevättä ajatellen.

Ainakin kolme kokenutta nimimiestä kieltäytyi eri lähteiden mukaan luopumasta sopimuksessaan olevasta siirtopykälästä Boston Bruinsin kohdalla.

Minnesota Wildin Eric Staal rustasi mieluummin jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa, minkä lisäksi myös Detroit Red Wingsin kokenut laitahyökkääjäkaksikko Thomas Vanek ja Gustav Nyquist kieltäytyi mahdollisuudesta edustaa Bruinsia loppukaudella.

Nyquist siirtyi lopulta hyvän ystävänsä Erik Karlssonin seuraksi San Jose Sharksiin, jolla on kieltämättä Bruinsia paremmat mahdollisuudet taistella Stanley Cupin voitosta tällä kaudella. Vanek päätti puolestaan jäädä Detroitiin.