Lähde: Kärsivällisyys Mikael Granlundiin loppumassa – Minnesota Wild -johto harkitsee jo äärimmäisiä tekoja

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Minnesota Wildin seurajohdon kärsivällisyys Mikael Granlundin viimeaikaisiin otteisiin alkaa loppua.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau antoi suomalaistähdelleen ripitystä jo aiemmin tämän heikosta maalivireestä, eikä ääni kellossa muuttunut tippaakaan viime yön NHL-kierroksella Edmonton Oilersille kärsityn 1-4-kotitappion jälkeen.

Eniten kokenutta luotsia tuntuu riipaisevan Granlundin tapa säästellä laukaustaan.

– Me puhumme asiasta hänelle koko ajan. En voi kulkea hänen perässään ja hokea: ”hei, ammu sitä kiekkoa”. Hän on ihan riittävän viisas pelaaja. Pari viimeistä vuotta hän on ollut mielestäni liigan kymmenen parhaan pelaajan joukossa ja nyt hänellä on kasassa kaksi maalia 37 otteluun, Boudreau manaili The Athleticin mukaan.

The Athleticin Wildia seuraava toimittaja Michael Russo epäileekin artikkelissaan  minnesotalaisjoukkueen GM Paul Fentonin miettivän parhaillaan kuumeisesti, mitä tehdä 26-vuotiaalle Granlundille, jolla on nykyistä, cap hitiltään 5,75 miljoonan dollarin sopimustaan vielä ensi kausi jäljellä.

Yksi vaihtoehto on Russon mukaan suomalaisen kauppaaminen joko ennen NHL:n siirtorajaa 25.helmikuuta tai kauden jälkeen kesällä.

LUE MYÖS:

Oho! Valmentaja ruoskii tehonsa löytänyttä Mikael Granlundia – ”Hän pystyy parempaan”

Mikko Koivun loukkaantuminen valtava kolaus Minnesota Wildille! Kiekkoraamattu tylynä: Seuran pakko tehdä kipeä ratkaisu!

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!