Kuukausia sivussa olleen NHL:n tähtipuolustajan paluulla karu seuraus: suomalaistulokkaan vastuu jäämässä minimaaliseksi

© Kuva: Getty Images

Tällä kaudella toistaiseksi vasta neljä ottelua pelannut Pittsburgh Penguinsin tähtipuolustaja Justin Schultz on viimein liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Nilkkavamman vuoksi lokakuun puolivälistä asti sivussa kaukalosta olleen kanukkipakin paluu pelaavaan kokoonpanoon tapahtunee jo lähipäivinä, mikä tietää väistämättä lisähaasteita joukkueen suomalaispuolustajille, Olli Määtälle sekä Juuso Riikolalle.

Varsinkin tällä kaudella 27 NHL-ottelussa esiintyneelle Riikolalle Schultzin paluu tietää mitä suurimmalla todennäköisyydellä sitä, että suomalaisen vastuu NHL:n puolella jää loppukauden aikana minimaaliseksi ilman runkomiesten loukkaantumisia.

Penguinsille Schultzin paluu sen sijaan merkittävä uutinen, onhan mies yhdessä Kris Letangin kanssa joukkueensa johtavia hyökkääviä puolustajia. Schultz iski viime kaudella pelaamissaan 63 runkosarjaottelussa tehot 4+23=27.

 

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!