Viestintäalan ammattilainen Mike McIntyre twiittasi keskiviikkona varsin inhottavasta asiasta liittyen Patrik Laineeseen. Tällä kaudella ihan kohtalaisen hyvin maaleja latoneen (24+8=32) suomalaisen neljän ottelun maaliton putki ei suinkaan ollut syy yleisön Colorado Avalanche -pelissä antamille buuauksille sen löytyessä muualta.

Vaikka Avalanche otti Jetsiltä lukua numeroin 4-7, ei Laine onnistunut takomaan pisteen pistettäkään. Eikä hän sen kummemmin kyllä onnistunut puolustuspäässäkään.

– Patrik Laine sai joitain buuauksia sen jälkeen, kun hän munasi selvän (purku)paikan omassa päässään. Jälleen, McIntyre kirjoitti.

Mike McIntyre

@mikemcintyrewpg
Some boos for Patrik Laine after he flubs on a clearing attempt in his own end. Again.

Laineen tehotilaston lukema -1 oli paljon puhuva pelissä, jossa oma joukkue teki tasakentällisin (ja alivoimalla) kaikkiaan neljä maalia. On helppoa todeta, ettei lukema todellakaan ollut hyvä.

Laine sekä Bryan Little ja Jack Roslovic olivat ainoat miinukselle jääneet Jets-hyökkääjät.

Luotsi Paul Maurice ei kuitenkaan lähtenyt Winnipeg Sunin mukaan lyttäämään suomalaista, vaikka viime ajat ovat olleet hänelle totaalista tervanjuontia.

– Hän on edistänyt kaikkia osa-alueita niin kuin parikymppisen pitääkin. Useat parikymppiset eivät pysty olemaan niin tuotteliaita kuin hän, luotsi sanaili.

Suomalaispelaaja pääsee yrittämään kelkkansa kääntämistä seuraavan kerran Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Silloin vastaan asettuu Mikael Granlundin, Mikko Koivun ja kumppanien edustama Minnesota Wild.

Asiasta kirjoitti Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

LUE MYÖS:
Ei mennyt taas ihan putkeen! Winnipeg ”riehui” kaukalossa, Patrik Laineen tilastoissa jälleen surkea epäkohta