Suomen kolmanneksi korkeimman sarjatason, eli Suomi-sarjan kärjessä paahtava Kajaanin Hokki järjesti eräälle tosifanilleen todella komean yllätyksen. Paikalliselle Markus Oikariselle, 22, jääkiekko on elämäntapa.

– Markus viihtyy viikonloppuisin tuntikausia jäähallilla kannustamassa Hokkia, oli käynnissä sitten Edustuksen, B- tai E-junioreiden ottelu.

Hokki-pelaajat muistivat katsomossa rummuttannutta fania erään kotiottelun jälkeen. Markukselle näytettiin video, jossa edustusjoukkueen pelaajat kutsuivat hänet koppiin.

Siellä fanille annettiin Heikki Klemetin pelipaita kaikilla nimmareilla varustettuna.

– Minä järkytyin, sori, otetun oloinen ja ilmeisen hämillään ollut fani kiitteli kopissa.

Kajaanin Hokki

@KajaaninHokki
Kajaanilaiselle Markus Oikariselle, 22, jääkiekko on elämäntapa. Markus viihtyy viikonloppuisin tuntikausia jäähallilla kannustamassa Hokkia, oli käynnissä sitten Edustuksen, B- tai E-junioreiden ottelu.

Halusimme yllättää Markuksen. youtube.com/watch?v=5vq49g… #Hokki #suomisarja

Joukkueen Twitter-tilin videota kommentoi mm. sarjaporrasta ylempänä KOOVEEssa Mestistä pelaava Niki Huovinen pätkän uudelleentwiitaten.

– Upeita, upeita juttuja!

Hokki on Suomi-sarjassa loistavissa asetelmissa, kun runkosarjaa on jäljellä muutama ottelu per joukkue. Kajaanilaispoppoo voittaa runkosarjan, ja kauden 30 sarjapelissä se on taipunut tappioon vain viidesti.