Liigan pohjalle vajonneessa Ässissä kultakypärää kantanut Sakari Salminen vaihtaa porilaisjoukkueen HIFK:hon. Esimerkiksi porilaisjoukkue tiedotti asiasta nettisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

Siirto ei ole siinä mielessä yllättävä, että ilman sarvia ja hampaita Ässien on helppoa todeta jäävän ulos pudotuspeleistä. Joukkueella on viimeistä edelliseen sijaan matkaa 12 pinnaa ja siihen oleellisimpaan, eli kymmenenteenkin paikkaan jo 20 pistettä.

Koska kautta on jäljellä reilut parikymmentä ottelua, eivätkä patapaidat ole missään vaiheessa saaneet kiriä käyntiin, päättynee joukkueen kausi ennen jatko-otteluita.

Lisäksi Salmisen siirtoa toisaalle puoltaa se fakta, että hän itse on ollut läpi kauden loistavassa iskussa Ässien konttaamisesta huolimatta. Taiturimainen hyökkääjä on paukuttanut tällä kaudella 35 ottelussa tehot 10+21=31.

Porin Ässät

@PorinAssat
Sakari Salminen siirtyy IFK:hon. Lupaava hyökkääjä Lauri Kulmala siirtyy Ässiin.

Siirron taustalla on tulevan kauden joukkueen rakentamisen turvaaminen.

Lue lisää: assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga #YHDESSÄ

Jos aiempia keväitä on tuijottaminen, saattaa tässä tapauksessa Ässät tehdä jatkossakin merkittäviä liikkeitä avainpelaajiensa suhteen, kun haaveet jatkopaikoista karkaavat päivä päivältä.