Täh? Aleksander Barkovin joukkuekaveri on tässä koko NHL:n surkein – ylsi silti harvinaiseen temppuun

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin Jonathan Huberdeaun osalta NHL-kauden ensimmäinen puolisko on ollut melkoista vuoristorataa. Laituri on takonut tällä kaudella jo 48 (12+36) pistettä 46 ottelussa, mutta toisaalta tehotilasto on pinnoihin nähden ällistyttävän huono -23. Se on heikoin koko sarjassa.

Kun kanadalainen takoi taannoin 47 pinnaa rikki, antoi hän ainakin edustamansa joukkueen leirissä oivan osoituksen siitä, kuinka historiallisen kovassa vireessä hän on. Tuo mainittu pistemäärä oli nimittäin jaetusti toiseksi eniten joukkueen kauden 45 ensimmäisessä ottelussa kautta aikain.

Nyt pantteripaidat ovat pelanneet jo 46 kamppailua ja Huberdeau takonut siis 48 pinnaa. Joukkue jysäytti viime yönä pommin kaatamalla NHL:n ensimmäisen puoliskon kenties kirkkaimman yllättäjän, eli Toronto Maple Leafsin numeroin 3-1. Huberdeau kasvatti kauden pistesaalistaan yhdellä syöttämällä Panthersin toisen rysän.

Suomeksi sanottuna Huberdeau osaa siis edelleen viimeistellä, vaikka muuten peli sakkaa pahasti ehkä niin pelaajalla kuin etenkin joukkueella. Ei tehotilastoon ole kertynyt lukemaa -23 pelkästään huonolla tuurilla kauden ollessa jo yli puolen välin.

LUE NHL:STÄ LISÄÄ TUOREIMPIA:
Lähellä oli! NHL:n ykkösvarauksen haave huikeasta tempusta romukoppaan viimeisessä mahdollisessa koitoksessa

Häh? Näitä ei usein näe: Suomalaishyökkääjä kuritti pahasti myöhässä ollutta maanmiestään poikkeuksellisesti

Ai tässäkin voi ”epäonnistua”? NHL:n surkimuksen pelaaja vei sekoilut uudelle tasolle – ”Koomisia piirteitä”

Oho! NHL:n pistelinko pelikieltoon karun sikailun jälkeen – menettää tuntuvan osan palkastaan