Häh? Näitä ei usein näe: Suomalaishyökkääjä kuritti pahasti myöhässä ollutta maanmiestään poikkeuksellisesti

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin Joel Armia sinetöi edustamalleen joukkueelle maukkaan 4-1-voiton viime yönä Columbus Blue Jacketsista. Suomalainen latoi pikkumustan pelin lopussa 62 sekunnin aikana vastustajan reppuun kahdesti.

Tällä kaudella tehot 6+6=12 iskenyt Armia kuritti etenkin ensimmäisessä maalissa Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisaloa poikkeuksellisella tavalla, jota ei näe läheskään jokaisessa pelissä. Maajoukkuevahti oli luistelemassa takaisin maalilleen, mutta pahaksi onnekseen hän ei kerennytkään sinne Armian ollessa nopeampi.

Tällaisesta melko poikkeuksellisesta tilanteesta tulee helposti mieleen esimerkiksi se, että sattuikohan Columbus ottamaan kassarinsa ihan parhaaseen mahdolliseen aikaan vaihtoon, vai olisiko sen pitänyt saada esimerkiksi hyökkäyspäänsä paine kuntoon.

Koska Korpisalolle merkattiin 22/25 torjuntaa, eli suomeksi sanottuna kolme päästettyä maalia, ei tuota Habs-hyökkääjän ensimmäistä osumaa merkattu luonnollisestikaan tyhjään rysään tehdyksi.

Jälkimmäisen osuman Armia iski näin. Kolmosketjun laituri oli ottelun ainoa suomalainen, joka ylsi pisteille. Tarkemmat tilastot näet esimerkiksi täältä.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA TAPAHTUMISTA MYÖS:
Ai tässäkin voi ”epäonnistua”? NHL:n surkimuksen pelaaja vei sekoilut uudelle tasolle – ”Koomisia piirteitä”

Oho! NHL:n pistelinko pelikieltoon karun sikailun jälkeen – menettää tuntuvan osan palkastaan