Florida Panthersin Mike Hoffman on ollut yksi NHL-kauden suurimpia yllättäjiä miettimällä pelaajan maalimäärää. Ottawa Senatorsista täksi kaudeksi pantteripaitoihin siirtynyt hyökkääjä on sivaltanut jo 23 häkkiä, ja kun miehen kausikohtainen maaliennätys on 29 osumaa, mennee rekordi romukoppaan hyvinkin pian.

Laidalla viihtyvä hyökkääjä on muussakin valossa todella kovassa vauhdissa. Kun joukkueen ja pelaajan vyöllä on 46 peliä, on laiturin maalitahti Panthersissa jopa kolmanneksi kovin – siis nimenomaan kyseinen ottelumäärä huomioiden.

Pavel Bure ja Olli Jokinen pystyivät kiskomaan tuossa määrässä ja saman verran maaleja (23), mutta kovempaan mässäilyyn on pystynyt vain kaksi pelaajaa. He ovat millenniumin aikaan jopa 32 kertaa osunut Bure sekä muutamia vuosia aiemmin 24 osumaa viimeistellyt Scott Mellanby.

StatsCentre

@StatsCentre
Helping his @FlaPanthers down the Leafs 3-1 & snap a 7-game skid Friday, Mike Hoffman continues to be on a 40+ goal pace in 2018-19 as his production ties for 3rd on this franchise list

Maali uudessa joukkueessa ja joka toisessa kamppailussa on hatunnoston arvoinen suoritus. Voitaneen todeta, että Panthers osui kultasuoneen hankkiessaan Hoffmanin.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA LISÄÄ:
Ai tässäkin voi ”epäonnistua”? NHL:n surkimuksen pelaaja vei sekoilut uudelle tasolle – ”Koomisia piirteitä”

Oho! NHL:n pistelinko pelikieltoon karun sikailun jälkeen – menettää tuntuvan osan

Täh? Aleksander Barkovin joukkuekaveri on tässä koko NHL:n surkein – ylsi silti harvinaiseen temppuun

Voi kurjuus! NHL:n suomalaislupauksella terveyshuolia – näytönpaikka jää sittenkin väliin

Lähellä oli! NHL:n ykkösvarauksen haave huikeasta tempusta romukoppaan viimeisessä mahdollisessa koitoksessa

Häh? Näitä ei usein näe: Suomalaishyökkääjä kuritti pahasti myöhässä ollutta maanmiestään poikkeuksellisesti