Liigan kriisijoukkueen luotsi vaihtui – IS syksyllä: Ensi kaudeksi peräsimeen tulossa tuore maailmanmestari

© Kuva: Getty Images

Liigassa suhteellisen hyvän syksyn jälkeen jo viimeistä edelliseksi vajonnut KooKoo tiedotti kotisivuillaan tiistaina erottaneensa luotsi Tuomas Tuokkolan. Joukkueen peräsimeen nousee KeuPa HT:n Mestiksen mestariksi viime keväänä johdattanut Mikko Heiskanen.

– Joukkueen ja seuran kristallinkirkas tavoite on edelleen pudotuspelipaikka. Kaikki on yhä omissa käsissämme ja nyt keskitymme saamaan parhaan mahdollisen tuloksen irti tällä kokoonpanolla, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa huomauttaa.

Vaikka tiedotteessa ei kerrottu kultaluotsin valmennusajan pituudesta, voisi sen kuvitella olevan loppukauden mittainen. Aiemmin viime syksynä eri lähteet nimittäin viestivät siitä, että KooKoon päävalmentaja ensi kaudesta lähtien olisi Nuoret Leijonat vastikään maailmanmestariksi johdattanut Jussi Ahokas.

Asiasta ensimmäisenä kirjoittanut Ilta-Sanomat muotoili asian näin lokakuun puolenvälin tienoilla.

LUE MYÖS:
Shokki? Syvällä rypevän liigajoukkueen luotsille kenkää, yllätysmestaruutta juhlinut päävalmentaja peräsimeen

Näkökulma: Kultaa sataa! Tämä Nuorten Leijonien ällistyttävä tilasto ei ole enää sattumaa


PPÄIVÄN VIHJE: DETROIT RED WINGS – COLUMBUS BLUE JACKETS

NHL Prime Time: Nappaako Columbus kauden avausvoittonsa heikon Detroitin kustannuksella?