Kova kakku! Liigan kuumakalle sai sikailustaan tuntuvan pelikiellon

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti nettisivuillaan lauantaina, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt JYPin Nolan Yonkmanille neljän ottelun pelikiellon torstain Lukko-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Yonkman iski Lukko-JYP-ottelun päätöserässä taklauksen jälkitilanteessa kyynärpäällään raumalaisten Ville Petmania. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta Yonkmanille 2+10 minuutin rangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Kovaotteinen peruspakki on tullut Liigassa tutuksi juurikin isoista jäähyminuuteista. Niitä hänelle on kertynyt 178 runkosarjan kamppailussa (3+16=19) 274 minuuttia. Pudotuspeleissä noita on tuomittu kaikkiaan 26 minuuttia.

Pääsarjajäillä pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros.

LUE MYÖS:
Liigajoukkueelta hassu onnittelu maagisen rajapyykin saavuttaneelle legendalle – yllättävä ”taho” mukana

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…