Harvoinpa näkee! NHL-pakki ottanut isoa roolia: Ylsi urotekoon, johon on pystynyt aiemmin vain kaksi pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mattias Ekholm on päässyt NHL-jäillä lähimenneisyydessä kovaan iskuun. Joukkueensa kakkosparissa puolustava ruotsalainen on tehnyt liekehdinnän myötä todella harvinaisen tempun, kun hän vastasi niin Montreal Canadiensia kuin Toronto Maple Leafsiakin vastaan Predsin voittomaalista.

Tällä kaudella tehot 5+25=30 sivaltanut pelaaja on seurahistorian kolmas puolustaja, joka on pystynyt moiseen temppuun – eli siis voittomaaliin kahdessa peräkkäisessä kamppailussa.

Aiemmin siihen ylsivät Roman Josi itse asiassa viime vuoden lopulla. Hän kiskoi voittomaalit Tampa Bay Lightningia ja Boston Bruinsia vastaan, Andy Delmore iski kaksi peräkkäistä voittomaalia puolestaan joulukuun alussa vuonna 2002.

Preds on herännyt vaikean joulukuun jälkeen taas tasolleen. Viime vuoden lopulla peräti kuuden ottelun tappioputkeen ajautunut Nashville on ottanut nyt pinnoja jo viidestä kamppailusta putkeen.