Vastustajilta roimaa hehkutusta Mikko Rantaselle – vähemmän puhuttu ominaisuus nostettiin esille: ”Se on NHL:n parhaimmistoa”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen on noussut NHL:n kuumimmaksi puheenaiheeksi uskomattomilla esityksillään. 22-vuotias Colorado Avalanchen hyökkääjä johtaa koko NHL:n pistepörssiä ylivoimaiseen tyyliin 52 tehopisteellään.

Rantasen mahtavat peliotteet on totisesti noteerattu jo vihollisseurojen pelaajien toimesta.

– Hän on todella viisas pelaaja. Hän ajattelee peliä aina yhden askeleen muita edellä. Mitä tulee hänen luisteluun ja kiekonkäsittelytaitoihin, ne ovat todella sulavaa ja osuvat hyvin yhteen, St. Louis Bluesin kanadalaispakki Joel Edmundson hehkutti The Athletic -lehden haastattelussa.

Edmundson nostaa esille yhden vähemmän puhutun ominaisuuden, jolla Rantanen dominoi NHL:ää.

– Hänen kanssaan ei voi ottaa yhtään taukoja. Joissain vaihdoissa saattaa näyttää siltä ettei hän tee paljoakaan, mutta sitten hän saa kiekon ja hän löytää aina ratkaisun sen kanssa. Kun hänellä on kiekko, hän vaikuttaa peliin merkittävästi. Hänen kiekonkäsittelytaitonsa ovat parasta laatua. Aivan NHL:n parhaimmistoa, Blues-pakki jatkoi.

Myös muut kiekkotähdet yhtyivät Rantasen ylistämiseen.

– Hän on erityinen lahjakkuus, jolla on yhdistelmä kokoa, nopeutta ja tietysti kemiaa ketjutovereiden kanssa. Kun satakiloisella pelaajalla on noin paljon taitoa, niin silloin hän voi suojata kiekkoa vartalollaan. Jätkät kuin hän pystyvät pelaamaan jokaisessa tilanteessa – se saa puolustajan epäröimään ja ajattelemaan kahteen kertaan kuinka aggressiivinen puolustaessa tulisi olla, Bluesin tähtipakki Alex Pietrangelo kehui.

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell on pelannut Rantasta vastaan monta kertaa ja tuntee TPS-kasvatin erittäin hyvin.

– Hän on todella aliarvostettu pelaaja. Kaikki sanoivat viime vuonna, että hänellä oli hyvä kausi, koska hän pelasi Nathan MacKinnonin kanssa, mutta en usko asian olevan niin. He ovat molemmat todella hyviä pelaajia, Lindelle uskoo.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!