Yöllä tehot 1+3=4 Minnesota Wildia vastaan saalistanut Edmonton Oilersin Connor McDavid on ollut alkukaudesta jopa poikkeuksellisen kovassa vireessä, vaikka hän ei esimerkiksi pistepörssiä johdakaan.

Tällä kaudella tehot 15+25=40 latonut joukkueensa kippari on osoittanut huimaa tasaisuutta tuloksenteon suhteen. Kanadalainen on päässyt pisteille peräti 24 kertaa kauden 29 kamppailussa.

Kyseinen liekehdintä on todella harvinaista öljypaidoissa, sillä yhtä useasti pisteille 29 ensimmäisessä mittelössä on yltänyt vain neljä legendaa. He ovat Wayne Gretzky, Mark Messier, Jari Kurri ja Glenn Anderson.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Connor McDavid has recorded at least one point in 24 of the @EdmontonOilers first 29 team games to start the season. The only other Oilers to do so: @WayneGretzky (x7), Mark Messier (x2), Jari Kurri and Glen Anderson. #NHLStats

Kanadalaisen tähden tahti osoittaa sen, että McDavid saattaa piakkoin vapisuttaa jopa Mikko Rantasen paikkaa pistepörssin kärjessä. Oilers-pelaaja on toistaiseksi seitsemän pinnaa perässä.

Edmonton murskasi yön ottelussa Wildin leikitellen numeroin 7-2.