Dallas Starsin toimitusjohtaja Jim Litesin kovasanaisen arvostelun kohteeksi joutuneet joukkueen tähtipelaajat Jamie Benn ja Tyler Seguin ovat saaneet merkittävää tukea NHL:n pelaajayhdistykseltä (NHLPA).

– Jim Litesin kommentit koskien Tyleria ja Jamieta ovat sekä harkitsemattomia että loukkaavia. Mitä tapahtuisi, jos pelaajat kommentoisivat joukkueen johtoa samalla tavoin? Jos tätä käytöstä sanotaan epäammattimaiseksi, on se suurta väheksyntää tapahtuneelle. Ammattiurheilussa kaikki joukkueet kohtaavat sekä ylä- että alamäkiä, eikä tämä ole tapa miten ammattilaiset käsittelevät vastoinkäymisiä, NHLPA toteaa tiedotteessaan.

Tähtipelaajiaan ”hevonpaskaksi” kutsunut Lites sai Stars-kapteeni Benniltä jo aiemmin vastakuitin kipparin todetessa pelaavansa joukkuetovereilleen, eikä pomolleen.

LUE LISÄÄ: Häh? Pomolta meni vati totaalisen nurin – NHL-joukkueen tähtiduolle täydellinen tylytys: ”Ovat hevonpa*kaa”

Sanasota! NHL-pomo suolasi tähtipelaajansa rajulla tavalla – tämä vastasi astetta kovemmalla kuitilla