Winnipeg Jets -hyökkääjä mykistävässä vireessä – pystynyt vain kerran samaan NHL:ssä 10 kauden aikana

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä jo kaudella 2008-09 debytoinut Winnipeg Jetsin hyökkääjä Blake Wheeler on syttynyt taalajäillä valtaviin liekkeihin. Aiemmin Boston Bruinsia ja silloista Atlanta Thrashersia edustanut hyökkääjä on nimittäin nakuttanut pisteitä nyt jo 11 ottelussa putkeen.

Kymmenisen vuotta sitten taalajäihin ensimmäiset luistimenpiirtonsa tehneen hyökkääjän näin tasainen vire on hänen näkökulmastaan lähes ainutlaatuinen. Wheeler on nimittäin ainoastaan kerran aiemmin pystynyt yhtä pitkään pisteputkeen.

Kun maalis-huhtikuussa 2016 jenkki teki henkilökohtaisen, 11 ottelua käsittäneen pisteputkiennätyksensä, voi hän laittaa tuon rekordin viikonloppuna romukoppaan.

Wheeler on tehnyt 11 pelin putken aikana huimat tehot 2+18=20. Koko kauden saldo on sekin komea 3+21=24.

Jetsin urakka NHL:ssä jatkuu lauantain vastaisena yönä Buffalo Sabresia vastaan.