Ikävän näköinen sikailu! Kärppien tähti sortui Liigassa lapselliseen temppuun – sai nyt tuomionsa

© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien huippupakki ja maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Atte Ohtamaa kohautti sikamaisella tempullaan perjantaina Liigassa. HIFK:n Iikka Kangasniemen varjoon läpiajotilanteessa jäänyt puolustaja löi helsinkiläisten pikakiituria nilkoille maalintekotilanteessa.

Nyt teosta on jaettu sanktio.

Liigan Twitter-tilillä nimittäin tiedotettiin lauantaiaamuna, että sarjan kurinpitodelegaatio määräsi pelaajan väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Tilanteesta ei tuomittu ottelussa rangaistusta.

Twiitin ja videon tilanteesta voit katsoa kokonaisuudessaan täältä tai alhaalta.

Kahdesti osunut Kangasniemi jäi maalin tehtyään ja iskun saatuaan jään pintaan tuskaisen näköisenä.

HIFK voitti uskomattoman trillerin perjantaina Oulussa numeroin 6-5. Joukkueet kohtaavat lauantaina uuden kerran Helsingissä.