Vancouver Canucksin johtoportaassa videopeli Fornitea pidetään pahemman luokan demonina. Seura on rajoittanut pelin pelaamista ja herättänyt ihmetystä. Muun muassa Patrik Laine kommentoi seuran vain syyttävän Fortnitea huonosta kaudestaan.

Vancouver Canucks pelasi viime yönä Winnipeg Jetsin vieraana, eikä Forniten rajoittaminen ollut tällä kertaa avain onneen. Canucks hävisi ottelun 4-1. Intohimoinen Fortnite-pelaaja Laine puolestaan iski yhden joukkueensa maaleista.

Hauskoista ja ajankohtaisista huudoistaan tuttu Winnipeg-yleisö käytti tilanteen jälleen hyödykseen. ”Liikaa Fortnitea” kaikui fanien suomennettu huuto kohti jalkoihin jäänyttä vierasjoukkuetta.

Mike McIntyre

@mikemcintyrewpg
A small "Too Much Fortnite" chant just materialized here at Bell MTS Place towards the Vancouver Canucks.